Wikisource:Sletningsforslag

Fra Wikisource, det frie bibliotek
Gå til: Navigation, søg

Dette er en liste over sletningsforslag. Hvis du har fundet en side, som du mener bør slettes sammen med den tilhørende historik, skal du her på siden foreslå, at den slettes.

Når du sætter en artikel/side til sletning, så skriv === eks ===.

Sider der har slet skabelon kommer automatisk ind på Kategori:Sider der bør slettes. Så en administrator kan tjekke denne kategori en gang i mellem og så bliver siderene slettet, eller kan du som sagt, lavet et sletningsforslag.

Sletningsforslag[redigér]

Kategori:Nationalsange[redigér]

Jeg oprettede denne kategori til den nu slettede side "God Bless Our Homeland Ghana". Men da den blev slettet så ser jeg ikke nogen nødvendighed for at den forsat bør forblive, da vi allerede har lignende kategori: Kategori:Fædrelandssange

  • Fædrelandssange ser ud til at blive brugt til alt, der er ment som en hyldest til fædrelandet, mens nationalsange passende kunne bruges til den sang, der bruges til at repræsentere landet ved officielle lejligheder, så de dækker ikke nødvendigvis det samme. Vi har ikke ret meget til en nationalsangekategori, men udover Der er et yndigt land er der også Auferstanden aus Ruinen og måske også et par til, hvis man leder lidt, så det kan vel til nød godt fortjene en kategori? Peter Alberti (diskussion) 29. jul 2013, 14:48 (UTC)
    • Spørgsmål: Er ikke sikker på om det betyder slet, eller behold? --Simeondahl (diskussion) 31. jul 2013, 19:29 (UTC)
Betyder det, at du ikke kan få mit argument til at give mening? Jeg har ikke nogen stærke følelser om emnet, så hvis du stadig synes, den bør slettes, så gør hvad du synes, er bedst. Peter Alberti (diskussion) 3. aug 2013, 08:33 (UTC)
Det betyder et sandelig ikke. Mit indtryk var "behold", men jege var ikke sikker så derfor ville jeg spørge for at være sikker. Jeg sletter ikke en side uden at være sikker på hvad andre mener. Jeg sletter heller ikke en side bare fordi jeg personligt ikke syntes den skal være der. Men kategorien vil blive behold. --Simeondahl (diskussion) 3. aug 2013, 21:02 (UTC)
Crystal Clear action apply.png Konklusion:
Kategorien beholdes. --Simeondahl (diskussion) 3. aug 2013, 21:02 (UTC)


Internationale[redigér]

Den danske oversættelse er problematisk. Den er tilsyneladende af Hans Laursen (1886-1950), og for at gøre det værre vistnok med et af versene af Carl Heinrich Petersen (1915-1988). Jeg er ikke sikker på om Carl Heinrich Petersens vers er et af dem, vi har liggende, men uanset er Hans Laursens tekst stadig beskyttet, hvis ellers det dødsår, jeg har fundet, er rigtigt. Peter Alberti (diskussion) 20. dec 2014, 13:02 (UTC)


Se også[redigér]