Brugerdiskussion:Catfisheye

Fra Wikisource, det frie bibliotek
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen![redigér]

Hej og velkommen til wikisource. P.S.: Jeg har oprettet en indeksside til kogebogen, Indeks:Kogebog for Soldaten i Felten, med de af siderne, jeg fandt på commons; så skulle de enkelte sider forhåbentlig fungere en anelse bedre. Peter Alberti (diskussion) 29. jun 2013, 14:07 (UTC)

Tak skal du ha'. :) Catfisheye (diskussion) 1. jul 2013, 14:13 (UTC)
Hej, hvordan opretter jeg den at den fungerer? På forhånd tak. Catfisheye (diskussion) 2. jul 2013, 09:48 (UTC)
Det kan gøres med <pages/>-tagget. Det er nemmere at vise end at forklare, så jeg oprettede siden. (Det virkede ikke helt som det plejer; jeg har kun inkluderet current="" som et trick for, at titlen ikke skulle gentages, men jeg håber det alligevel hjælper mere end det forvirrer.) Peter Alberti (diskussion) 3. jul 2013, 18:10 (UTC)
Tak igen. Hvor kan jeg finde en oversigt over formateringsredskaber? Catfisheye (diskussion) 4. jul 2013, 13:06 (UTC)
Sådan en burde jeg nok tage mig sammen og skrive på et eller andet tidspunkt. I mangel af bedre, så er nogle af de mere brugbare formateringsskabeloner og formateringskoder:
  • Skabelon:Nop: når siderne bliver sat sammen til en samlet tekst, er det med et mellemrum imellem. Hvis man istedet skal have et afsnitsskift kan {{nop}} indsættes nederst på den første af de to sider.
  • Skabelon:Bindestreg1 og Skabelon:Bindestreg2: Når et ord er delt over to sider, bruges {{bindestreg1|første halvdel}} på den første side og {{bindestreg2|anden halvdel|hele ordet}} på den anden side. Så bliver ordet sat korrekt sammen.
  • Skabelon:Sp giver spærret tekst.
  • Skabelon:Centrer giver centreret tekst.
  • Overskrifter plejer jeg at lave med htmlkode som f.eks. <h2 style="border-bottom:none;text-align:center;">Overskrift></h2> eller lignende, men det kan også håndteres på adskillige andre måder.
  • Skabelon:Brøk kan bruges til brøker.
Er der noget specifikt, du savner? Peter Alberti (diskussion) 5. jul 2013, 17:30 (UTC)
Tak. Jeg prøvede at rette teksten. Vil du være så sød at kigge på den? Hilsen Catfisheye (diskussion) 7. jul 2013, 17:16 (UTC)
Det ser godt ud. Jeg havde kun lidt finpudsning. Peter Alberti (diskussion) 8. jul 2013, 18:59 (UTC)
Virkelig mange tak! Catfisheye (diskussion) 8. jul 2013, 23:18 (UTC)