Diskussion:Bro bro brille

Fra Wikisource, det frie bibliotek
Spring til navigation Spring til søgning

Syntes børnesange passer bedre som kategori end Sanglege, har derfor ændret kategorien. Men som alt på wikipedia kan det jo diskuteres :)
--LinuxChristian 13. jan 2006 kl. 16:17 (UTC)

"Far" er rettet tilbage til "fare" da det drejer sig om at "fare i krig" ikke om at far skal i krig.--83.91.51.212 17. jan 2006 kl. 08:16 (UTC)

Far/fare[redigér]

Det er vel et åbent spørgsmål om teksten skal gengives i den form den bruges i nu, eller om den skal gengives i den form den måske er blevet brugt i engang.

/Troels

Jeg syntes klart det skal være den moderne udgave. Det gør jeg med alle de sangtekste jeg lægger ind.
--LinuxChristian 3. feb 2006 kl. 20:41 (UTC)
Der er ikke noget i vejen for at have både originaludgaven og en moderniseret udgave af en tekst. Det bør så vidt muligt angives hvilken udgave der ligger til grund for den eller de versioner af teksten, der lægges op. Med traditionelle sange som denne er det nok svært at finde en egentlig originaludgave, eller at fastslå om det er mest "korrekt" at bruge far eller fare. Der er gode argumenter for begge dele, så de bedste løsninger jeg umiddelbart kan se er enten at lægge begge versioner op (med en kort tekst som denne kan begge versioner sagtens lægges op på samme side) eller vælge en af versionerne og forsyne den med en note om den ændrede sprogbrug gennem tiden. --Christian S 4. feb 2006 kl. 10:41 (UTC)