Brugerdiskussion:Erik Damskier

Fra Wikisource, det frie bibliotek
Spring til navigation Spring til søgning

Forår, forår kom nu snart[redigér]

Hej Erik. Du har for et stykke tid siden lagt Forår, forår kom nu snart af Margrethe Marstrand (1874–1948) op. Da der endnu ikke er gået 70 år siden 1948, har jeg slettet den som et brud på ophavsretten. Beklager. Peter Alberti 6. mar 2011, 08:23 (UTC)

Jeg opdagede det først, da jeg havde lagt sangen frem, og jeg vidste ikke rigtig hvem, der kunne fjerne den igen.
--Erik Damskier 5. nov 2011, 16:17 (UTC)

Stille, hjerte, sol går ned[redigér]

Hej Erik, Tak for noden til Stille, hjerte. I takt 7 er det eis (e#) og ikke f, durtertsen i #C.

Du har ret, men i praksis betyder det vel ikke noget på et tempereret klaver?
--Erik Damskier 5. nov 2011, 16:17 (UTC)

En anmodning om filer og licenser[redigér]

Hej Erik. Det er at interessant at se alle dine bidrag, og det var også interessant at høre en af dine egne melodier. Der er dog den lille hage ved alle de filer, du har lagt op, at der ikke er angivet nogen licens. Det er ikke noget stort problem, bare lige det bogholdermæssige, at det skal være klart for andre under hvilke betingelser (om nogen), de må bruge filerne uden for wikisource. I første omgang vil det være helt fint, hvis du bare angiver en licens for dine filer her på din diskussionsside, så vil jeg på et eller andet tidspunkt hen ad vejen se om jeg kan finde på en smart metode til at få den angivet på selve filsiderne.

Er du bekendt med de licenser, der kan bruges på wikimediaprojekterne? Hvis ikke, kunne du f. eks. overveje CC-BY-SA 3.0, den samme licens som der bruges til teksten i wikipedias artikler. Du kan også frigive alle rettigheder, hvis du foretrækker det. Peter Alberti 26. nov 2011, 09:23 (UTC)


Angående licenser på Wikisource[redigér]

Jeg har naturligvis spekuleret over dette forhold. Jeg har lagt mange filer frem på Commons, hvor angivelse af licens er obligatorisk, men på den danske Wikisource findes ingen felter til dette. Derfor har jeg ikke markeret nogen licens. Det ville være fint, hvis "Lægge en fil op" gav muligheden eller ligefrem forlangte denne oplysning.

Men til beroligelse kan jeg her erklære, at alle de noder og lydfiler jeg har lagt frem (inklusive egne melodier), er at betragte som offentlig ejendom. For fremtiden vil jeg anføre dette med den kode, du har foreslået: CC-BY-SA 3.0.

Er det OK? --Erik Damskier 26. nov 2011, 13:11 (UTC)

Det er helt ok. Tak. Du har helt ret i, at jeg bør gøre noget ved "Læg en fil op"-siden, så licensvælgeren virker. Jeg går i gang med det, så snart jeg har hittet ud af hvordan. Peter Alberti 26. nov 2011, 14:59 (UTC)

Commons[redigér]

Hej!

Jeg vil sandsynligvis snart gå i gang med at kopiere et antal af dine filer over til Commons, så de også kan bruges i Wikipedia. Jeg var lige ved at prøve at rekruttere folk til at indspille sange, da jeg opdagede at du allerede havde nogle herovre. --Palnatoke (diskussion) 28. maj 2012, 16:33 (UTC)

Jeg synes ikke der er sket så meget i den henseende, men nu er jeg begyndt med foreløbigt to filer: commons:Category:Audio files of music by Erik Damskier. — Fnielsen (diskussion) 6. apr 2014, 15:37 (UTC)
Jeg har nu indsat 2 smarte link i licensskabelonen. Man skal bare sætte licensen på og klikke på linket og så går resten så godt som automatisk. --MGA73 (diskussion) 27. okt 2014, 21:16 (UTC)

På lørdag aften, kom så op til mig[redigér]

Hej. Tør du gætte på en ca. alder? --MGA73 (diskussion) 4. nov 2014, 16:30 (UTC)

Melodi til Under Korset stod med Smerte[redigér]

Jeg tror, der er et ophavsretsproblem med melodien til denne sag, specifikt til Møllers bearbejdning af melodien, så jeg har indstillet filerne til sletning, se wikisource:sletningsforslag#Melodi til Under Korset stod med Smerte. Hvis du har nogen input, skal du være meget velkommen til at byde ind. Peter Alberti (diskussion) 20. jun 2020, 08:24 (UTC)

Oluf Ring-indspilninger[redigér]

Er der mon Oluf Ring-indspilninger tilgængelige? Nu burde ophavsretten være udløbet. Jeg bemærkede noten på Se, nu stiger solen af havets skød. — Fnielsen (diskussion) 15. mar 2021, 22:23 (UTC)