Brugerdiskussion:Trade

Fra Wikisource, det frie bibliotek
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen![redigér]

Hej Trade og velkommen til wikisource. Jeg har et spørgsmål angående ophavsretten til Auferstanden aus Ruinen, som du har lagt op. Den tyske originaltekst må vel være offentlig ejendom som et »amtliches Werk« eller hvad det nu hedder (tysk er ikke helt min stærke side), men jeg er ikke helt sikker på oversættelsen. Er det din egen eller har du taget den et sted fra? Jeg har det samme spørgsmål om den tilhørende midi-fil: Er det en du selv har sat sammen? Peter Alberti (diskussion) 5. jan 2013, 18:25 (UTC)

Hej, peter jeg tog teksten, og oversættelsen fra wikipedia artiklen (http://da.wikipedia.org/wiki/Auferstanden_aus_Ruinen), da jeg mente nationalsangtekster mere hørte hertil. Jeg, kunne ikke finde en mer epræcis licens til sangteksten, men det kan også være ligemeget med den, da jeg ikke kunne konvertere lydfilen. Da, den ikke blev slettet for copyrightbrud på wikipedia, formodede jeg at teksten var fri. Mvh. --Trade (diskussion) 5. jan 2013, 18:28 (UTC)
Det var godt nok et hurtigt svar. Tak for det. Jeg er helt enig i at teksten hører bedre hjemme her. Det ligner jo umiddelbart en wikipedianers egen oversættelse i denne redigering, så den er jo nok ok. Angående midifilen så ser det ud til den samme som der er et link til i wikipediaartiklen, og på den hjemmeside er der kun en ikke-kommerciel tilladelse[1] til genbrug, så den hælder jeg nok til at slette. Især hvis du mener, det kan være lige meget med den. Peter Alberti (diskussion) 5. jan 2013, 18:54 (UTC)